sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sokeroinnista epilointiin

Yksi purkki Easy Sweet -sokeria on nyt käytetty. Kainalot oon saanut sokeroitua tosi hyvin. Aikaa menee noin parikyt minuuttia, mutta lopputulos on hyvä. Aiemmilla kerroilla en oo saanut ihan kaikkia karvoja poistettua, mutta toissapäivänä sokeroin niin pitkään, että miltei kaikki karvat lähti. Säärien suhteen oon jo luovuttanut, koska siihen menisi aikaa varmaan tunti per jalka...

Easy Sweet -sokeri oli ihan hyvää, mutta haluaisin kokeilla muitakin. Body Shopilla on ainakin ollut myynnissä sokeria, joka tosin on tarkoitettu kangasliuskojen kanssa käytettäväksi. Tosin luultavasti toimisi myös "normaalisti" käsin sokerointiin? Huhtikuussa bongasin jostain nettikaupasta suht edullisen sokeripurkin. Mielestäni laitoin sen kirjanmerkkeihin, mutta eipä näkynyt, enkä googlettamallakaan sitä löytänyt.

Säärien suhteen oon ajatellut kokeilla epilointia. Googlettelin aamulla epilointikokemuksia, ja moni on tykännyt sekä Braunin että Philipsin epilaattoreista. Gigantin sivuilta löysin kaksi pohtimisen arvoista epilaattoria: Braunin Silk Epil 5 ja Philipsin SatinSoft. Silk Epil on edullisempi ja se vaikuttaa teknisesti paremmalta - kääntyvä ajopää, epilointivalo ja mukana tulee viilennyshansikas. Halvemmatkaan vaihtoehdot eivät vaikuttaneet huonoilta, mutta pinsettien määrä ja tuo ajopää taitavat ratkaista asian. Braunissa on myös "suuritaajuuksinen hierontaosa", jonka pitäisi vähentää kipua. Lukemissani arvosteluissa on pidetty hierontaosaa hyvänä lisänä, ja viilennykseen tarkoitettu apuväline on ollut myös plussaa. Pinsettien suuri määrä viittaa siihen, että epiloitua saa todennäköisesti laajemmalta alueelta ja kerralla useammasta kohtaa. Samaa kohtaa ei siis tarvitse epiloida monen monta kertaa. Sokeroinnissa ja vahauksessa yhden kohdan jatkuva jynssääminen tuli vähän turhan tutuksi.

Kainaloiden epiloimista monet sanoivat blogien kommentoinnissa tuskalliseksi, etenkin aluksi, ja monelta on vuotanut verta. Mullakin on sokeroinnin jälkeen ollut kainalot hellinä ja rasvaaminen on kirvellyt, mutta sokerin kanssa ei tarvitse pelätä sitä, että ihoa tai luomia jäisi epilaattorin teriin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti