sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lazy Sunday

Tänään oon viettänyt niin löysäilypäivää kuin vaan voi olla mahdollista. Aamulla kissat on herättäny mut ekan kerran vähän ennen puolta yhdeksää tulemalla sänkyyn hengaamaan. Silittelyn jälkeen jatkoin unia kymmeneen asti, kunnes Kedi tuli ilmoittamaan että on nälkä. Kissoille aamupalaa ja sunnuntai-Hesari itselle nenän eteen. Aamupalaksi söin vanukkaan.

Hesarin lukemisen jälkeen siirryin sohvalle ja googlettelin sokeri- ja epilaattorijuttuja. Kirjoitin edellisen blogipostauksen alun epilaattoreihin asti, ja sitten kissat tuli hengaamaan mun kanssa sohvalle. Kedi tottakai ensimmäisenä. Kedillä oli perus-Kedimäinen hellyys- ja huomiopuuska, eli ensin se halusi paaaaaljon silityksiä ja sitten se köllähti mun viereen kehräämään. Blogin kirjoittaminen jäi siis kesken. Kediä paijatessa on kiva katsoa netti-TV:stä jotain ohjelmaa, ja Nyt-liitteestä olin bonganut yhden Ylen esittämän dokkarin. Dokkarin nimen etsimiseen meni ensin tovi, kun sitä ei Areenan dokkareista löytynyt, eikä sitä sitten Areenassa loppujen lopuksi ees ollut. Katsoin pari jaksoa Pokka pitää -ohjelmaa, ja sen jälkeen nukuttiin kolmistaan kissojen kanssa päikkärit. Sohvalla, luonnollisesti.

Päikkäreiden jälkeen aloin laittaa ruokaa ja jatkoin ruoan valmistuessa (couscousia ja falafelejä (valmis)tomaattikastikkeessa) blogipostauksen kirjoittamista. Tällä kertaa tsekkailin Gigantin sivuilla eri epilaattoreiden tietoja. Googlailin vähän lisää vielä sokerointikokemuksia, ja vastaan osui kivalta vaikuttava kosmetiikkablogi. Blogi, bloggaaja itse sekä aiheet (kosmetiikka ja kirjat) vaikuttivat sen verran mielenkiintoisilta, että tää ilta on kulunut vanhoja postauksia lukiessa. Oma kosmetiikkatietoisuus kun on aika vähäistä, niin on kiva lukea, mistä asiaan enemmän vihkiytyneet pitävät. Pitäis oikeesti käydä jossain vaiheessa kosmetologilla tai jossain kunnon kosmetiikkamyymälässä laittamaan kaappien ja meikkipussin sisältö (ainakin osittain) uusiksi. Kyllähän joidenkin tuotteiden hinnat hirvittää, mutta kunnon tuotteilla iho on vaan niin paljon paremmassa kunnossa.

Onneksi tänään on ollut sen verran huono sää, että koko päivän viettäminen sohvalla ei aiheuta kovinkaan suuria omantunnontuskia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti