maanantai 14. tammikuuta 2013

2013

Joulukuu oli ja meni, ja tammikuukin on jo puolessa välissä. Parin kuukauden ajan on ollut kiirettä ja muka-kiirettä, enkä oo ehtinyt/jaksanut kirjoittaa uusia postauksia, vaikka aiheita olisi vaikka... no jos ei oikein kuinka ja paljon, niin ainakin jokunen.

Tämän kuun aikana aion kirjoittaa vielä joulukuun + vuoden 2012 kissakulut - luulin jo hävittäneeni joulukuun kissanruokakuitit, mutta löysinkin ne käsilaukkuni kuittimerestä. Ne saattavat vielä olla tallella. Joulukuun suurin kissakustannus oli Zooplus-tilaus, ja sen tiedot on helpompi kaivaa esiin. Zooplussalta ruokien tilaaminen saattaa vähentyä jonkin verran, sillä me ollaan tyyppien kanssa siirrytty syömään (tai siis tyypit syö, en minä) Mjauta/Bozitaa, ja oikein järkytyin kun huomasin, että se on paaaaaljon kalliimpaa Zooplussalla kuin Suomen hypermarketeissa. Toki kaikkia makuja Suomesta ei saa, ja niitä erikoisempia voi Saksasta asti hankkia. Vaihtelu virkistää jne. ja nämä nirppanokat ovat välillä turhankin kriittisiä ruokakupin sisällön suhteen. Välillä on hyvä saada uusia makuja kokeiluun, jotta ne vanhat taas maistuisivat.

Lisäksi pitää kirjoittaa vähintään yksi postaus salitreenauksen aloittamisesta ja kaikesta muusta jännästä siihen liittyvästä!

Mua on pitkään mietityttänyt oman blogin profilointi ja aiheet, joista kirjoitan. Oon pitkään ollut ja nykyään oon vielä vähän lisää kiinnostunut kosmetiikasta ja hiustenhoidosta. Siitä ja niistä tuotteista, joista itse tykkään, ois kiva kirjoittaa. MUTTA. Mä en ole kosmetologi/kampaaja/mikään muu asiaan ja alaan liittyvä, eikä mulla ole mitään omaa tietotaitoa. En sano, että olisi väärin kirjoittaa asiasta, josta ei tiedä, mutta itse koen vähän haluttomuutta sittenkään kirjoittaa asioista, joihin mulla ei ole muuta sanottavaa, että tykkään näistä ja nää sopii mulle. Koska en osaa sen paremmin sanoa, että miksi tykkään ja miksi sopii ja keille kyseinen tuote sopii. Mielelläni ehdottelen asioita muissa tilanteissa ja paikoissa muille, mutta itse koen parhaaksi kirjoittaa blogissani asioista, joita pystyn myös perustelemaan.

Siis onhan mun shampoot ja muut tukkajutut ihan superihania, mutta ehkä joistain toisista blogeista saa vähän enemmän irti. :)

Tällainen oli nyt tämä vuoden eka postaus, täynnä tekstiä mutta ilman mitään kunnon sisältöä. Sisältöä luvassa jossain muussa postauksessa myöhemmin.

Koska monissa blogeissa on koottu koko viime vuosi yhteen ja etsitty sitä kautta jotain huippuhetkiä, niin haluan itsekin koota vuoden 2012 ja todeta asian, jonka itse viime vuoden aikana oivalsin:
"Kissanpennut on söpöjä, mut ne on ihan kauheita". Älkää siis tehkö kuten minä vaan tehkää kuten sanon, ja pysykää erossa kissanpennuista. Niistä on vaan harmia ja ne on vain yksi iso riesa. Aikuiset kissat on ihan eri juttu, ne on ihania. Etenkin sellaiset punatiikerit huostaanottotapaukset. <3

(Ja jos Aavan kasvattaja sattuu lukemaan (ja kaikki muut: älkää ottako liian vakavasti!), niin on Aava ihan kiva ja ihana, mutta me ollaan Aavan kanssa oltu viimeiset lähes 7 kuukautta eri mieltä siitä, mitä kissanpentu saa tehdä ja minne kissanpentu saa mennä. Ja voi helvetti että sillä on kova pää ja mikään ei mene jakeluun! Käytöstavat ja säännöt ovat neidillä edelleen ihan yhtä hakusessa kuin oli tänne tullessa, korvat on vaan koristeena jne., mutta marmattamaan neiti on oppinut. Sitä se tekee silloin, kun se tajuaa että ihan tosissaan kiellän sitä tekemästä jotain - ja tekemättömyyden sijaan siis kitistään siitä, kuinka väärin pienen kissanpennun komentaminen on...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti