torstai 2. toukokuuta 2013

Kissakulut 4/13

Taas on aika kuukausittaisen kululistauksen. 

Tässä kuussa ostin karvaisille lapsille lisää hiekkaa ja jonkin verran ruokaa. Latzia ja pakkasessa olevia lihoja on meillä taas kupista aika pitkälti löytynyt. Viime kuussa K-kaupoissa oli tarjouksessa Latzin annospussipakkaukset, ja niitä ostin neljä pakettia. Löysin Cittarista myös Latzin tölkkien 6-packin, joka on suht edullinen. Pakkasessa mulla on aika reippaanlaisesti lihaa, ja ne olisi hyvä syöttää jo pois, koska osa lihoista on ostettu viime vuoden puolella...

Edelliseen ruokapostaukseen sain vinkin eläinkauppojen pakastepötköistä, niitä en oo vielä käynyt ostamassa testaukseen. Ensi viikolla voisin käydä ostamassa jotain testaukseen. :)

Kuivaruokatilanne meillä on hyvä, löysin kaapista avaamattoman pikkupussin Applawsin penturuokaa, ja 7 kg:n Orijen-säkistä on jäljellä vähän vajaa puolet. Koska Aava ei enää oikeastaan kasva, niin ruoan kulutus on meillä suht vähäistä, noin yksi 400 g:n purkki tai 3 annospussia päivässä jaettuna molemmille kissoille. Lisäksi satunnaisesti kuivaruokaa aktivointilaudalta tai kupista. Jos Kedi syö lihaa, niin se tulee muun ruoan lisäksi, koska nälkää se ei Kedin mielestä kunnolla poista - tai ainakin tekee mieli lisää.

Huhtikuun kulut olivat 39,60 euroa. Tämän vuoden ensimmäisellä kolmanneksella kissakuluja on ollut kaiken kaikkiaan 109,20 euroa. Oon ollut yllättynyt kulujen pienuudesta; toki kyllähän meillä valikoidaan kuppiin ja hiekkikseen sitä halvinta mahdollista... Latz, jota meillä nyt pääasiassa syödään, on kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvää, enkä turhaan viitsi maksaa enempää huonommasta ruoasta. Purkit ja pussit ovat meillä paloja hyytelössä, eikä ainakaan Kedin vatsa ole oireillut mahdollisesta viljasta ja kasvivalkuaistiivisteestä. 

Cattiasta pitäisi tehdä oma postauksensa, ja koska sitä on jo toistamiseen hiekkiksessä, on se todettu hyväksi meidän taloudessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti