sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jalat kesäkuntoon kotikonstein - Footner

Olen mainonnan uhri. Haluan testata kaikkea uutta ja mielenkiitoista.

Tällä kertaa testattavana oli Footnerin kuorintasukka. Kiinnostuin jonkun blogin kautta Babyfootin kuorintasukasta viime joulukuussa, ja törmäsin vähän sen jälkeen Sokoksella Footneriin. Joulukuussa sekä Lifessä Babyfoot että Sokoksella Footnerit olivat loppu, mutta päätin, että kunhan Sokoksella on asiakasomistajapäivät, niin ostan sitten itselleni kuorintasukat testiin. Eikä venatessa mennyt kuin vähän vajaa puoli vuotta!Molemman merkkiset kuorintasukat kustantavat kolmisenkymppiä, ja ovat kertakäyttöisiä. Oman käsitykseni mukaan molempien sukkien toimintatapa on samanlainen, eli muovisukka laitetaan jalkaan tunniksi, jalat huuhdellaan ja noin viikkoa myöhemmin ihmeitä alkaa tapahtua. 

Footner-sukissa on "huolellisesti valittuja entsyymeitä ja happoja, joiden avulla molekyylit lävistävät kuolleen ihosolukon ja vaikuttavat oikeissa paikoissa". Vaikuttavan aineen sanotaan hajottavan kuivan ihon proteiineja. Geeliseos sisältää myös a- ja b-hydroksihappoja, jotka olen todennut toimiviksi kasvojen kuorinnassa aspiriinikuorinnan muodossa. 

Mun jalkapohjat ovat todella huonossa kunnossa, koska en ole jaksanut hoitaa jalkojani - ja huonon kunnon vuoksi oon ajatellut, ettei rasvaamisessa ole mitään järkeä. ;) Oiva testikohde siis, kunnon kovettumat löytyy!

Kuva Footnerin bannerista

Jalka"hoidon" tein itselleni ihan kotisohvalla, eikä sukkien laitto sotkenut lainkaan, kun sen teki huolellisesti. Sukat eivät tuntuneet oikein miltään, käveleminen oli toki hassun tuntuista. Ei siis kihelmöintiä, polttelua ja muuten kuorivaa, hoitavaa tai kuumottavaa tunnetta. Jalkojen omasta lämmöstä geeliseos lämpeni hieman. Tunnin istumisen ja jalkojen huuhtelun jälkeen jalat tuntuivat vähän turvonneilta. Nyt, puoli tuntia jalkojen pesemisestä, jalat tuntuvat normaaleilta, mutta ihanan kosteutetuilta, koska geeliseoksessa on glyseriiniä.

Nyt vaan odotellaan 5-10 päivää jalkoja rasvaamatta (odottelu vaikeaa, rasvaamattomuus erittäin helppoa) ja katsotaan, onko sukista siihen mitä ne lupaavat!

2 kommenttia:

  1. Mulla oli viime keväänä vastaavat testissä, ostin ne Grouponin kautta, enkä kyllä muista merkkiä... Mutta ne toimi oikein hyvin, ainut vaan että muistaakseni niitä sukkia olis pitänyt pitää jalassa 2-3 tuntia, ja ne sukat oli niin löysät, ettei juurikaan voinut sinä aikana kävellä, vaan piti istuskella paikallaan ettei geelit oo pitkin lattioita, enkä todellakaan jaksanut pitää niitä kuin sen tunnin verran. Meni muutama päivä, ja järkytyin kun otin (normi)sukat pois jalasta, kun iho oli ihan hilseilemällä lähtenyt irti, kunnes muistin että olin ton jalkahoidon tehnyt :D Huono iho lähti suikaleina irti jalkapohjista varmaan parin päivän ajan, mutta kyllä oli jalat pehmoset sen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Footnerissa neuvotaan laittamaan omat sukat noiden hoitosukkien päälle, se toimi ihan hyvin. 2-3 tuntia?! :O Eihän sellaista aikaa jaksa kukaan istua paikoillaan! Tai ainakin pitää käydä vessassa ennen jalkahoitoa ja käytössä henkilökohtainen palvelija, jonka kanssa katsoa leffoja tai sarjoja. :)

      Poista