sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lasikynsiviilan etsintää

Olen käyttänyt useiden viime vuosien ajan kynsiviilana the Body Shopin lasikynsiviilaa, ja harmistus oli suuri, kun jo kertaalleen katkennut viilanpuolikas tippui pöydältä ja meni kahtia. Sormi meni kunnolla suuhun siinä vaiheessa, kun mulle selvisi, että Body Shopissa ei enää myydä lasikynsiviiloja (päätelmä tehty yhden liikkeen ja nettikaupan perusteella). En todellakaan olettanut, että hyvän ja toimivan lasikynsiviilan ostaminen olisi niin hankalaa kuin millaiseksi se osoittautui...

Mulla on vahvat, mutta "joustavat" kynnet, jotka liuskoittuu ja lohkeilee todella helposti, ja siksi oon käyttänyt hellävaraiseksi tituleerattua lasikynsiviilaa kynsien lyhentämiseen. Omien tietojeni mukaan kynsien leikkaaminen saksilla tai kynsileikkurilla pahentaa liuskoittumista, ja nykyinen liuskoittumistilanne riittää vallan mainiosti... Voi olla, että tietoni on väärä, mutta ei pelkästä viilaamisesta ole ollut mulle haittaa. :)

Ostin uudeksi kynsiviilaksi Iberon superkauniin lasikynsiviilan. Viilalla oli hintaa lähemmäs 11 euroa, eli viilan olisi voinut kuvitella olevan hyvä. Ei todellakaan ollut, viilapinta alkoi kadota viilatessa jo ensimmäisellä käyttökerralla! Kokeilin viilauskulman vaihtamista ja viilaustapaa, mutta viila muistutti koko ajan enemmän sileää lasinpalaa. Kävin palauttamassa viilan takaisin kauppaan.

Kynsikuva parin viikon takaa, lakkana Natural  Coden Pink Punk - suosittelen kokeilemaan!


Seuraavaksi ostin Anttilaan rantautuneen Eliten kynsiviilan (muistaakseni jotain 5-8 euroa), joka vaikutti aluksi oikein hyvältä. Ehkä noin kuukauden jälkeen viilan teho on alkanut kadota, ja viimeksi yhden käden kynsien viilaamiseen meni aikaa reilu tunti. Eikä kyseessä ollut stilettomittaisten kynsien lyhentäminen todella lyhyiksi, vaan ihan pieni kynnen kärjen tasoittaminen...

Kyselin jonkin aikaa sitten facebookissa, mistä kaverit ovat ostaneet kynsiviilansa, ja entinen naapuri vinkkasi kokeilemaan apteekin kynsiviilaa. Tänään shoppailureissuni suuntautuikin apteekkiin, josta tosin ei löytynyt yhtäkään lasikynsiviilaa, mutta nappasin kassalle 2,80 euron hintaisen safiiriviilan. Tänään illalla selviää, onko apteekin viilasta mihinkään. Safiiriviilat eivät ole mulle entuudestaan tuttuja, mutta mulla on sellainen mielikuva, että niitä käytettäisiin kauneushoitoloissa ja kynsistudioissa.

Upeaa ja toimivaa lasikynsiviilaa etsin edelleenkin, mutta toivon, että safiiriviila olisi odotusten arvoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti